U novinama “Nova”, u petak, pročitajte: Zašto vlast ne hapsi Milana Radoičića; Kako je firma u kojoj radi brat Darije Kisić dobila poslove od 11 miliona evra; Aleksandar Jovanović Ćuta poručuje: Sa SNS i SPS ni u prelaznu Vladu. Pronađite svoj primerak novina “Nova”.

Interpol na zahtev Kosova raspisao poternicu protiv kontroverznog biznismena i 18 osoba: Vlast ne hapsi Radoičića da ne bi ukazao na to ko stoji iza sukoba u Banjskoj

Milana Radoičića brani i čuva predsednik Srbije Aleksandar Vučić: Nepostupanje tužilaštva u slučaju „Banjska“ ukazuje na to da to nije bila Radoičićeva ideja, navodi advokat Božo Prelević.

Aleksandar Jovanović Ćuta iz Ekološkog ustanka poručuje: Sa SNS i SPS ni u prelaznoj vladi

Zaista je uživanje gledati kafansko krljanje SPS i SNS, ali sličnim predstavama prisustvovali smo i ranije. Vučić i Dačić su braća po vlasti i nema te mržnje koju želja za ostankom na vlast ne može da izleči.

„Nitesu“, gde je Bojan Kisić savetnik u Upravnom odboru, unosni ugovori sa EDS: Firmi u kojoj je ministarkin brat poslovi od 11 miliona evra

Sporno je to što je u većini slučajeva „Nites“ bio jedini ponuđač, iako Zakon o javnim nabavkama nalaže naručiocu posla da obezbedi što veću konkurenciju.

Veliki umetnik Dragoljub Raša Todosijević govori za „Novu“: Upisano mi je u zvezdama da budem nestašan

Kao student Likovne akademije, ljudima sam uvek pominjao Tabakovića. „Ma gde si se uhvatio za tog tipa”, pričali su mi. Govorio sam kako je Ivan malo odaljen od naših čuvenih ekspresionista, nadrealista i svi su me gledali kao budalu, seća se za naš list novi laureat nagrade SANU „Ivan Tabaković“.