U novinama "Nova", u utorak, pročitajte: Zašto je početak oktobra krajnji rok za raspisivanje prednovogodišnjih izbora; Do lekova za oči i alergiju ne može bez izveštaja specijaliste; Saznajte i zašto vlasti odgovaraju visoke cene namirnica i zašto ne ograničava trgovačke marže.

Ukoliko vlast odluči da, po zahtevu opozicije, izbori budu održani do kraja godine: Drugi ili deveti oktobar – poslednji rokovi

Računica govori da bi od raspisivanja vanrednih parlamentarnih, ali i lokalnih izbora, do održavanja izbora moralo da prođe 75 dana, pa bi početak oktobra bio krajnji rok da odbornici i Vlada podnesu ostavke.

Građani ogorčeni zbog uvođenja rigoroznih pravila za izdavanje nekih medikamenata: Do lekova za oči i alergiju samo uz izveštaj specijaliste

Vlast posle našeg pisanja smanjila cene još 16 proizvoda: Ograničite marže, čeka nas novo poskupljenje

Pojeftinjenje određenih artikala je samo „populističko zadovoljavanje stanovništva“, smatra ekonomista Milan Kovačević i podseća da smo sličnu situaciju imali i sa „helikopterskim novcem“, koji nije dao efekte.

Kada imamo recept, lekarski izveštaj je nepotreban, suvišan i besmislen, a njegovim pokazivanjem se ugrožava privatnost pacijenta, kaže dr Slavica Plavšić.

Intervju Dub FX, australijski muzičar i društveni aktivista: Muzika ljude oslobađa straha

Ne pokušavam da promenim mišljenje ljudi već da ih inspirišem, želim da im pomognem da se deprogramiraju iz kandži hipnoze, u koju su zapali bombardovanjem negativnih vesti sa svih strana, kaže umetnik koji 23. septembra ima koncert u Barutani.

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.