U novinama "Nova" u petak pročitajte: Građanima stigli astronomski računi za struju, a brojila očitava firma Vučićevog saradnika; Vojni sindikalac nakon hapšenja tvrdi: Đuro Jovanić nezakonito na čelu VBA; Zgradu MUP u Ljermontovljevoj renovira firma čiji je vlasnik hapšen u Crnoj Gori.

Uoči današnjeg nastavka konstitutivne sednice Skupštine grada Beograda: Opozicija spremna za ponavljanje izbora, Vučić pokušava da ne gubi konce iz ruku

Najmoćniji član SNS kaže da članstvo vrši pritisak da se formira nova gradska vlast, Brnabićeva to podržava dok se Šapić se ograđuje da vrši pritisak.

Privatnici bliski naprednjacima ključni za obračun potrošnje električne energije: Račune za struju očitava firma Vučevićevog saradnika

„Agenciju za privremeno zapošljavanje Montop HRS” vlasnika Marka Bosanca predvodi konzorcijum koji je od EDB dobio posao vredan 38 miliona evra.

„Nova“ na masterklasu Lordana Zafranovića u okviru 52. FEST-a: Priča o Jasenovcu je moj završni udarac

Za mene nema veće teme od stradanja u ovom logoru, a kad sam svojevremeno video dokumentaciju o temi svog novog ostvarenja „Zlatni rez 42“, bio sam ponižen što pripadam ljudskom rodu zbog učinjenog zla, kazao je čuveni reditelj.

GAT Dejana Slijepčevića izvodi radove na objektu u Ljermontovljevoj: Zgradu SUP-a renovira firma čiji je vlasnik hapšen u Crnoj Gori

Zbog rekonstrukcije objekta SUP-a u Ljermontovljevoj ulici 12a, ta uprava je u martu prošle godine premeštena u zgradu SIV 3 na Novom Beogradu.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar