U vikend izdanju novina "Nova" pročitajte: Šta smo videli, a šta propustili u raspravi o rebalansu budžeta, lider Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović poručuje: "Borićemo se protiv rušenja mosta i na ulici". Saznajte i sve detalje hapšenja novokomponovane kriminalne grupe iz centra Beograda kojoj pripisuju ubistva i planiranje likvidacije predsednika Republike i drugih funkcionera.

U naslovnom tekstu: Za EPS i „Srbijagas“ 1.3 milijarde evra, a za stadion pola milijarde, „Nova“ rezimira šta smo videli, a šta propustili tokom minule rasprave o rebalansu budžeta.

Posle četiri dana maratonske rasprave, praktično „ispod radara prošlo je da ćemo za energetski sektor i greške u EPS-u i sanacijama u „Srbijagasu“ morati da izdvojimo 1,3 milijarde evra , kao i to da ćemo nacionalni stadion, čija gradnja je inače predmet rasprava, morati da platimo umesto planiranih 250 miliona evra, čak 540 miliona evra“.

„Nova“ donosi i intervju s Pavlom Grbovićem, koji je, između ostalog, govorio i o nameri vlasti da u Beogradu sruši Stari savski most.

– Mostovi se grade, ne ruše se. Pogotovo se ne uzimaju krediti da bi se rušili. Ne čuvamo samo mi most od rušenja, već i kolektivno mentalno zdravlje od kontaminacije i istoriju od zaborava. Nećemo podržati taj korak i borićemo se protiv toga ako treba i na ulici, ali najefikasnije sredstvo borbe jeste smena destruktivne vlasti, a građani Beograda će šansu za to imati već na proleće – poručio je Grbović.

Banka reproduktivnih ćelija u Klinici za ginekologiju i akušerstvo KCS je prazna već tri godine: Srbija plaća spermatozoide Špancima umesto svojim donorima.

U svim državama sveta u kojima je odobrena procedura doniranog reproduktivnog materijala je novčana nadoknada uobičajena osim kod nas.

Najmanje 18 pripadnika „novokomponovanog“ kriminalnog klana iz Beograda uhapšeno je juče zbog više teških krivičnih dela, dok se njihov označeni vođa Nikola Vušević nalazi u bekstvu u Dominikanskoj Republici.

Simptomatično je i to što se grupa sumnjiči da je pripremala likvidaciju predsednika Republike Aleksandra Vučića i drugih funkcionera, a da je hapšenje usledilo tek dva dana nakon svedočenja Srđana Lalića, svedoka saradnika u postupku protiv klana „Belivuk“. On je tvrdio da se pripremala Vučićeva likvidacija, što su sutradan nastavili da ponavljaju svi državni funkcioneri, ali i da napominju da su o svemu tome, zapravo, imali informacije. Ono što, pak, javnosti nisu uspevali da objasne poslednjih dana, a što su i predstavnici opozicije glasno pitali u Skupštini jeste – zašto nijedan atentator nikada nije uhapšen, i šta je radila BIA i druge bezbednosne strukture dok se po Beogradu pripremao atentat na predsednika. Usledilo je hapšenje „Vračaraca“, u kom je, slučajno ili ne, učestvovala BIA i čiju je akciju organizovao upravo bivši direktor Bratislav Gašić.

„Zadovoljne“ stranice donose priču o parfemima slavnih žena koje svako može sebi priuštiti.

Mirisi koje biramo su sasvim lične prirode, svojstveni svakoj ženi posebno, a Koko Šanel je još davno izjavila da je „žena bez parfema, žena bez budućnosti“.
Poznate dame su u brojnim intervjuima otkrivale male tajne svoje beauty rutine i bile složne oko stava da parfem predstavlja lični potpis jedne žene koji najbolje govori o njenom stilu. Mi smo ovde izdvojili izbor mirisa nekoliko kultnih lepotica, a to je često miris koji svi možemo da priuštimo.

Selektor Dragan Stojković Piksi juče je saopštio spisak od 26 igrača za Svetsko prvenstvo: „Orlovi“, juriš u Katar po istoriju.

Fudbaleri Srbije igraće u grupi G sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom, a naša reprezentacija je poslednja objavila spisak.

Bonus video: Dnevnik za 11.11.2022.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar