U vikend izdanju novina “Nova” pročitajte: Kako je SNS pokušao da vrbuje poslanike POKS-a; Zemljište u prestonici vlast daje u bescenje: Rasprodaju Beograd kao da im je dedovina. Saznajte i kako čačanska firma “Uspon” dobija na desetine državnih poslova.

Kako je SNS pokušao da „vrbuje“ odbornike POKS-a: Prvo nude nameštenja, a onda prete otkazima.

Dejan Srejić, iz POKS-a, bivši član SNS-a, bio je jedan od ljudi preko kojih su naprednjaci pokušali da „obrlate“ poslanike iz stranke Vojislava Mihailovića. Kad je osvanuo na listi NADE, dobio je otkaz u Ministarstvu građevinarstva.

SNS vlast dala u bescenje ekskluzivno zemljište u glavnom gradu: Rasprodaju Beograd kao da im je dedovina.

Marina Dorćol, obala u savskom amfiteatru, parcele na kojima se nalazi Beogradski sajam… samo su neke od ekskluzivnih lokacija koje su naprednjaci, predvođeni Aleksandrom Vučićem, otuđili od građana.

Šta se krije iza uspešnog poslovanja lokalne firme za prodaju računara i druge tehnike: Čačanska firma „Uspon“ bliska funkcioneru SNS, dobija poslove od države.

Ovo preduzeće našlo se u fokusu zbog kupovine skupocenog aparata za koverte za „Poštu“, kao i mobilnih telefona za Ministarstvo prosvete, koji su plaćeni hiljadu evra više.

Šta se krije iza saopštenja tajne službe i hapšenja Nikole Sandulovića posle boravka na Kosovu: BIA botuje za SNS režim.

U trenutku kada je država Srbija, uprkos obmanama predsednika, priznala kosovske registarske tablice, koje su jedan od simbola državnosti, BIA po partijskom nalogu skreće pažnju na „unutrašnje neprijatelje“ i „promotere nezavisnosti takozvanog Kosova“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar