U novinama "Nova" u petak pročitajte: Šta će Šolc tražiti od Vučića na sastanku, da li će krediti u evrima ove godine poskupeti i za celu ratu. Saznajte i zašto je Partizan odustao od Košarkaške lige Srbije i šta bivši trener crveno-belih Nenad Lalatović očekuje od novog angažmana u Borcu iz Banjaluke.

Šta da očekujemo od posete nemačkog kancelara: Šolc traži uvođenje sankcija Moskvi, tema je i zamena za rusku naftu i gas.

U intervjuu za „Novu“Josip Juratović, poslanik SPD u Bundestagu poručuje:

„Vučić će okrenuti leđa Rusiji i okrenuti se Zapadu jasnije nego ikad“

Skok euribora donosi veće rate zaduženima u stranoj valuti: Krediti u evrima ove godine možda porastu za celu ratu

Kamata se izračunava sabiranjem marže banke i visine euribora. Ako je marža banke 3,5 odsto, a euribor -0,5, onda će kamata biti tri odsto. Pošto je euribor u plusu, na maržu dodajemo visinu euribora, objašnjavaju u „Efektivi“

Saznajte i kako da preživite promene vremena: Dovoljno sna, vode i zdrava ishrana

Sa 30 stepeni naglo pređemo na petnaestak, pa se onda opet penjemo na 28. U ovo doba godine telo pokušava da se prilagodi na sve naglije temperaturne oscilacije, s tim što mu u tome i mi možemo pomoći. Kako da lakše podnesemo promenu vremena, priča doktor Nikola Stojković.

Nastavlja se košarkaški cirkus u Srbiji, a odluka Partizana je nešto što je delovalo prilično nemoguće da se dogodi, ali se desilo.

„Nova“ piše da su crno-beli odustali od Košarkaške lige Srbije i završili sezonu: Partizan ne igra domaću ligu, neće u halu s huliganima

Pronađite svoj primerak novina Nova.

***

Bonus video: Zemlja progutala automobil 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare