U novinama Nova u utorak pročitajte: Šta je zaključak igrokaza oko posete ruskog šefa diplomatije Beogradu, zašto je zavladala panika u Majdanpeku nakon što je kineska fabrika Ziđin minirala planinu Starica. Saznajte i koliko je poena potrebno svršenim osnovncima za najtraženije srednje stručne škole.

Sagovornici lista „Nova“ ocenjuju da je poruka Srbiji jasna – Evropska unija je neumoljiva, baš kao i geografija koja kaže da naša zemlja pripada zapadu, te da nam saveznici ne mogu biti oni koji fizički ne mogu da dođu do nas.

Šta o otkazanoj poseti Lavrova Beogradu smatraju stručnjaci, pročitajte u tekstu: Evropa preko Lavrova poručila Srbiji da je neumoljiva.

U tekstu iza zabrane govora za „Novu“ stoji Vučić, javne ličnosti osuđuju diskriminaciju medija.

Sagovornici „Nove“ saglasni su s tim da reagovanje visokih funkcionera iz redova Srpske napredne stranke na izjavu Zorane Mihajlović našim novinama, predstavlja čin otvorene diskriminacije medija, ali i da predstavlja direktno kršenje Ustava i Zakona o javnim fukncionerima.

Žitelji Majdanpeka žive u strahu posle miniranja planine Starice.

„Bombardovali su nas! Samo smo čuli sirene, ali niko nije mogao da zna šta nas čeka i odakle će da udare, a oni su napali našu Staricu, naše prirodno blago, koje nema veze sa rudnikom! Svima su nam ugrozili živote, pričaju uglas, kroz suze i bes, za „Novu“ stanovnici Majdanpeka, koji su u nedelju svedočili obrušavanju dela planine Starica, koju je minirala kineska firma „Ziđin Koper“.

Različit raspon poena neophodan za profile u srednjim zanatskim školama. Saznajte koliko je poena bilo potrebno prtošle godine za upis na kuvarski smer u ugostiteljskoj školi, a koliko za mašinske zanate.

Glumica Tihana Lazović u Herceg Novom snima film „Živi i zdravi“ a u intervjuu za Novu otkriva svoje utiske sa snimanja i napominje da će „kad poraste, biti Mira Joković“.

Tenis više neće biti isti.: Vimbldon bez Federera, brišu ga i s ATP liste.

Osim Švajcarca u problemu se nalazi i Serena Vilijams, koja takođe nije bila na terenu skoro godinu dana. Amerikanka ima 23 grend slem titule, a nakon Vimbldona biće obrisana sa WTA liste.

***

BONUS VIDEO: Anica Đaković, svedok pokušaja ubistva u Nišu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar