U novinama “Nova”, u petak, pročitajte: Koliko iznosi stvarna vrednost zemljišta Beogradskog sajma koje vlast rasprodaje; Zašto je tužilaštvo tražilo zabranu pokreta Levijatan; Agencije ne vraćaju novac turistima, iako je na Rodosu proglašena vanredna situacija zbog požara.

Zemljište na kojem je „Beogradski sajam“ će morati da se plati, ali po kojoj ceni: Stvarna vrednost zemljišta ide preko 100 miliona evra.

Prema jednoj proceni s kraja 2018. godine, vrednost zemljišta iznosi 17,1 milion evra, što bi bila nedopustivo niska cena za parcele na toj lokaciji. Gotovo pet puta manja kvadratura parcele „Jugopetrola“ u Radničkoj ulici plaćena je 27 miliona evra.

Ispituje se rad ekstremističke organizacije: Tužilaštvo od Ustavnog suda zatražilo zabranu „Levijatana“.

Pomenuti pokret, čiji pripadnici gaje ultradesničarske stavove, poznat je po brojnim napadima na neistomišljenike, Rome, kao i pripadnike LBGT organizacija.

Građani koji žele da otkažu letovanje na Rodosu u nezavidnoj situaciji: Uprkos vanrednom stanju, agencije ne vraćaju novac.

Na severnom delu ostrva, gde boravi i 99,9 odsto naših turista, sve se i dalje odvija normalno, ovo je komplikovanije od situacije u Turskoj, kada zbog terorizma nije bilo putovanja i na kraju su svi obeštećeni, kaže Aleksandar Seničić.

Ubedljiva pobeda nad Fjorentinom pokazala snagu Crvene zvezde: Baharova magična proba.

Zaista je izgledalo impresivno: Fjorentina je srušena za 27 minuta sa pet golova u mreži. Istina, Italijani su tek oko ponoći stigli u Beograd, ova dva tima se nalaze u različitim fazama priprema – crveno-beli završavaju pripreme, Fjorentina je tek započela.

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar