U novinama “Nova”, u četvrtak, pročitajte: Ko je nekadašnji šef BIA koji zna sve o Jovanjici; Voditelj protesta Smiljan Banjac u intervjuu poručuje: U vlast birani najgori među najgorima. Saznajte i zašto agenti za nekretnine misle da je kupovina kvadrata u Surčinu dobra investicija.

Važno je samo proći „bezbednosnu proveru“ predsednika Srbije: Vučiću važnija odanost Gašića i Vulina nego njihove veze sa mafijom.

Postojala je namera hapšenja Gašića u sklopu slučaja Jovanjica, Vulin umešan u ilegalnu trgovinu narkoticima, dok je karijeru bivšeg ministra policije Nebojše Stefanovića obeležila afera Krušik oko prodaje oružja, a Hrkalović ga je sumnjičila za saradnju sa klanom Veljka Belivuka.

Smiljan Banjac, novinar i voditelj protesta “Srbija protiv nasilja”: U vlast birani najgori među najgorima.

Samim tim što su se oni dočepali vlasti, znaju da kad bez vlasti ostanu, a to će se sigurno uskoro i dogoditi, oni nemaju čemu da se nadaju, poručuje Banjac.

Ko je nekadašnji šef beogradskog centra BIA koji zna sve o „Jovanjici“: Škero veza između Koluvije i Gašića.

U vreme akcije pojavio se Aleksandar Tošić, srdačno se pozdravio sa Koluvijom i zamolio policajce da sa pričom o zapleni marihuane ne izlazi u javnost po zahtevu Mirka Škera, a koji je potom rekao da on postupa po nalogu Bratislava Gašića, ispričao je na saslušanju inspektor Dušan Mitić.

Večiti rivali u istom problemu: Gde „škripi“ i koje rupe u timu večiti moraju da pokriju: Zvezdi fali startna petorka, Partizanu plej i centar.

U narednom periodu bi trebalo očekivati, pod uslovom da još uvek imaju ambicije da napadnu završni turnir Evrolige, najmanje osam novih dolazaka u redove ova dva kluba.

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.