U novinama “Nova”, u petak, pročitajte: Kako je vlast proglasila poroke Vučićevog kuma tajnim podacima; Vulin bi morao da bude smenjen zbog svih afera koje ga godinama prate; Zaključci Anketnog odbora o masovnim ubistvima do kraja avgusta, poručuje poslanica Marinika Tepić.

Izveštaj o nesreći koju je izazvao Nikola Petrović nosio oznaku „interno“: Poroke Vučićevog kuma proglasili tajnim podacima da bi optužili policajku.

Da li je neki vozač izazvao saobraćajnu nesreću pijan i drogiran, ni po jednom zakonu ne može biti poverljiva informacija već ona koju je MUP dužan da dostavi tužilaštvu i predstavi uznemirenoj javnosti.

Pre crne liste SAD, direktora BIA pratio niz afera: Vulin bi morao da bude smenjen.

Iako je jasno da o odlasku Vulina sa funkcije direktora BIA odlučuje Aleksandar Vučić, po Zakonu o BIA takvu odluku donosi Vlada Srbije. Prethodno bi smena morala da prođe Kadrovsku komisiju Vlade.

Anketni odbor o ubistvima u „Ribnikaru“ i okolini Mladenovca počinje sa radom za deset dana. Tepić poručuje: Zaključci o okolnostima masovnih ubistava do kraja avgusta.

Predsednica Anketnog odbora biće Marinika Tepić koja namerava da pozove visoke predstavnike policije ali i lokalnu policiju iz Mladenovca, kao i predstavnike Višeg javnog tužilaštva. Na njenom spisku će biti i bivši i sadašnji direktor OŠ ‘Ribnikar’ i predstavnici REM-a poput Olivere Zekić.

Spektakl u polufinalu Vimbldona: Novak živi svoj san i zato Siner mora da padne.

Treći okršaj Đokovića i Sinera je jedan od najiščekivanijih mečeva jer još jednom Novak mora da pokaže da ne želi da dozvoli da se mladi lavovi pitaju za trofeje. Za sada su se pitali samo kada nije učestvovao.

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.