U vikend izdanju novina "Nova" pročitajte: Kako su demonstranti od hijena postali građani čije zahteve treba čuti; Porodični ručak za godinu dana poskupeo 28 odsto; Odluka o prekidu školske godine izazvala nove podele i probleme u prosveti.

Kako je vlast menjala retoriku prema protestima: „Hijene“ postale građani čije zahteve treba čuti

Vučić tvrdio da je na skupu bilo 9.000 građana, zatim na drugom skupu procena je bila da je bilo 12.000, a onda je broj građana postao impozantan, zahtevi opravdani, bes građana „razumljiv“, a vrata za dijalog otvorena

Prevremenim završetkom školske godine podjednako zatečeni i roditelji i prosvetni radnici: Odluka nam je servirana, niko nas ništa nije pitao

Prosvetari iz medija saznali da imaju još tri dana do zvaničnog kraja školske godine i da navrat-nanos treba da zaključuju ocene, dok roditelje, posebno mlađih osnovaca, brine ko će da im čuva decu.

Građani Srbije inflaciju debelo osećaju i na trpezama: Porodični ručak za godinu dana poskupeo 28 odsto

Mesec dana od dva masovna zločina kakve Srbija ne pamti: Sada mi je najteže, tek sada shvatam da sina više nemam

Ekipa lista „Nova“ posetila je sela kod Mladenovca, u kojima je 4. maja Uroš B. mnogobrojne porodice zavio u crno, dan nakon što је dečak (13) ubio devetoro školskih drugova i čuvara OŠ „Vladislav Ribnikar“.

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.