U novinama "Nova" u sredu pročitajte: Koliko novca po litru goriva uzima država, šta se dogodilo sa građevinskom inspektorkom iz opštine Novi Beograd koja je po prijavi posetila gradilište Aleksandra Šapića. Saznajte i koje greške najčešće činimo prilikom rezervacija za letovanje.

Težak izbor pred Beogradom: Sankcije Rusiji ili stop za pare iz EU. U dokumentu, koji je usvojen prethodne nedelje, Bundestag je pozvao Vladu Nemačke da unutar institucija EU predloži da se preispita pomoć iz pretpristupnih fondova za kandidate za članstvo u tu zajednicu koje izbegavaju da uvedu sankcije Rusiji.

Šta sve i kome plaćamo kroz cenu goriva: Kroz računicu koju izvodi za „Novu“ predsednik Udruženja vlasnika privatnih pumpi Milan Rakić tvrdi da Vlada nije smanjila akcize, već da su iste kao i pre usvajanja Uredbe o ograničenju cena u februaru.

Analize pokazale stepen trovanja u bunarima u Lukavcu pored Valjeva, gde su bile bušotine „Eurolitijuma“: Zbog istraživanja u vodi 356 puta više bora nego što je dozvoljeno.

„Ako ne puste patrijarha, zapalićemo Cetinje“: Isplivao audio-snimak, crnogorski policajac na ustoličenju Joanikija bio na vezi sa kriminalcima.

Izložba fotografa „Nove“ zatvara Festival srpske kulture u Istri: Sećam se koncerta „Na Bogojavljensku noć“ kao veoma emotivnog, ali niko nije mogao da pomisli da bi to mogao biti poslednji put da vidimo Đoleta Balaševića na sceni, kaže fotograf Nenad Mihajlović.

Izbegnite zamke lošeg planiranja odmora: To što u brošuri piše da se apartman nalazi na 150 metara od mora, ne znači da misle obavezno na plažu – proverite da na kraju ne biste završili u apartmanu blizu luke.

***

BONUS VIDEO: Utisak Nedelje gosti Branka Latinović, Slobodan G. Marković i Milan Krstića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar