Foto: Nova.rs

U novinama "Nova", u ponedeljak, pročitajte: Jutro posle izbora - da li je Aleksandar Vučić apsolutni pobednik ili svedočimo istorijskoj krađi; Zašto je grupu tužilaca i sudija iziritaralo saopštenje GONGO udruženja UST, na čijem je čelu Nenad Stefanović.

Predsednik Republike proglasio apsolutnu pobedu na izborima na svim nivoima, najveća opoziciona kolona tvrdi da je vlast organizovala sistemsku krađu glasova i odbacuje tvrdnju da nije osvojila vlast u glavnom gradu.

Tepić i Aleksić najavili da će danas saopštiti naredne korake, kada dobiju tačne podatke sa svih izbornih mesta u glavnom gradu.

Šta je još obeležilo postizbornu noć čitajte u „Novoj“ u broju od ponedeljka 18. decembra.

Grupa tužilaca i sudija žestoko odgovorila na saopštenje UST, na čijem je čelu glavni tužilac VJT Stefanoviću, Vi ste taj koji odlazi!

GONGO Udruženje sudija i tužilaca, usred izborne tišine, uputilo otvoreno pismo javnosti, s namerom da diskredituje nosioce pravosudnih funkcija koji su podržali „ProGlas“, optužujući ih da krše zakone i Ustav zarad političke promocije.

„Nova“ je istraživala kolike su najmanje zarade u zemljama u okruženju: U Sloveniji minimalac, duplo veći nego u Srbiji.

U Crnoj Gori najniža plata je porasla u jednom danu za 80 odsto, i uprkos povećanju koje se u januaru očekuje u Srbiji, i dalje će biti više nego u našoj zemlji.

Derbi koji može da „prelomi“ sezonu igra se u sredu (18): Mijatović preti Partizanu, Saldanja „vadi kestenje“.

Partizan je pre samo mesec dana imao ubedljivu prednost od šest bodova i do 25. novembra je tim Igora Duljaja delovao kao suvereni vladar svoje superligaške sudbine, ali sada Crvena zvezda ima dva boda viška.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar