U novinama “Nova”, u petak, pročitajte: Izbori opet pomeraju svedočenje Malog Sente o “Jovanjici”; Prodavci na novom miljakovačkom buvljaku očajni: Zarada nam je prepolovljena, prelazimo na onlajnprodaju; Dragan Đilas u intervjuuu poručuje: Pobedom opozicije bi počelo spasavanje Srbije.

Ključni svedok za otkrivanje afere koja je uzdrmala vrh države: Saslušanje Malog Sente o razotkrivanju „Jovanjice“ čeka okončanje izbora

Nakon sedam meseci pauze, suđenje za organizovanu proizvodnju marihuane biće nastavljeno 24. i 25. aprila, nakon čega bi konačno trebalo da bude saslušan i inspektor Slobodan Milenković.

Majka devojčice ubijene u „Ribnikaru“ o odluci Poverenika: Sramota je za profesiju nazivati se pravnikom posle ovakvog izveštaja

Nisam detaljno ni čitala, ali kada sam došla do zaključka, bila sam preneražena. Znam ja kako ovaj sistem funkcioniše, odnosno ne funkcioniše, ali za neke stvari koje su očigledne da dobijemo ovakav izveštaj, to je skandal, kaže Milanka Negić.

Dragan Đilas, predsednik Stranke slobode i pravde: Pobedom opozicije u Beogradu bi počeo proces spasavanja Srbije

Mi iz Stranke slobode i pravde smatramo da na izbore svi koji su zaista opozicija treba da izađu u jednoj koloni. Da to bude lista za spas Beograda.

Zakupci tezgi na novom beogradskom buvljaku na Miljakovcu očajni: Zarada nam je prepolovljena, prelazimo na onlajn prodaju

Prošla su skoro tri meseca otkako je popularni beogradski buvljak počeo da radi na novoj adresi na Miljakovcu. Zakupci tezgi nadali su se da će im poslovanje ići isto kao na Novom Beogradu. Međutim, prethodni period pokazao im je da meštani ovog dela grada nisu preterano zainteresovani za kupovinu u novom Otvorenom tržnom centru.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar