U novinama "Nova", u petak, pročitajte: Vučić ima nekoliko nedelja da reši pitanje Kosova, GSP za godinu dana napravio minus veći od 30 miliona evra. Saznajte i detalje dogovora koji su sklopili Erdogan i Putin o novom energetskom putu za ruski gas.

Ubrzanje pregovora Beograda i Prištine pred konačnim rešenjem: Vučić ima nekoliko nedelja da reši problem Kosova, piše „Nova“.

Ako Eskobar tako nešto izjavi, pretpostavljam da je dobio neke signale od Aleksandra Vučića da to može da se dogodi, spoljnopolitički analitičar Boško Jakšić.

Kosovska policija, po nalogu Specijalnog tužilaštva u Prištini, preksinoć je uhapsila još jednu osobu zbog sumnje da je umešana u ubistvo Olivera Ivanovića.

Kako “Nova” otkriva, reč je o Milanu Mihajloviću iz Leposavića, koji je blizak kontroverznom biznismenu Zvonku Veselinoviću. Zbog veza sa Veselinovićem, Mihajlović se skoro godinu dana nalazi pod sankcijama SAD.

Prema pisanjima medija, Mihajlović je u ovom slučaju bio pod istragom 2019. i to zajedno sa Zvonkom Veselinovićem, kontroverznim biznismenom, podseća „Nova“.

Sindikati i stručnjaci tvrde da gradski prevoznik neracionalno troši novac: GSP za godinu dana napravio minus od 31 milion evra

Glavni grad je kupio gasne autobuse marke BMC od 342.000 evra po komadu, dok je Novi Sad 2019. te iste autobuse plaćao 258.000 evra po komadu.

Dogovor turskog i ruskog predsednika o novom energetskom putu za ruski gas: Erdogan i Putin kroje gasnu mapu Evrope

Erdogan je pristao da njegova zemlja postane „gasno čvorište“, preko kog će ruski energenti stizati u Evropu, što znači da nedavna sabotaža „Severnog toka“ neće uticati na isporuke gasa

Nova donosi i intervju sa Srđanom Điletom Markovićem, muzičarem i likovnim umetnikom: Ovde je sve „za petaka na brzaka“

Meni lično sve što smo uradili je krš i lom. To su sve producenti i tonci snimali preko one stvari, jer nisu bile velike pare u opticaju. Produkcija treba da znači nešto, a u Srbiji produkcija se svodi na: „Evo, vidiš, svaki instrument se čuje“, kaže frontmen „Supernauta“.

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

Bonus video: I Miljković u sudnici pominjao vlast

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar