U novinama "Nova", u vikend izdanju, počitajte kako su u zgradi na Voždovcu „zarobili“ agitatore vladajuće stranke.

Nepoznate osobe su išle od stana do stana sa spiskovima ljudi i njihovim brojevima telefona. Nakon što su ih stanari „uhapsili“, prvo se pojavio direktor PIO Fonda Relja Ognjenović, a onda je došla i policija. Ognjenović na to kaže: Došao sam da podržim legitiman aktivizam.

„Opozicija ne treba da se nada, nego da radi“, poručio je u intervjuu Rodoljub Šabić, advokat i bivši poverenik za informacije od javnog značaja

„Opozicija treba rezolutno da insistira na poštenijim izbornim uslovima, ali koliko god da je pod nepoštenim uslovima to mučno, mislim da mora izlaziti na izbore, boriti se, popravljati izborni rezultat i na kraju pobediti“.

List piše i da je direktor JP „Pošta Srbije“ postao bogatiji za još jednu nekretninu u centru Beograda, ali da nje nema u njegovoj imovinskoj karti objavljenoj na sajtu Agencije za sprečavanje korupcije: „Đorđević nije prijavio četvorosobni stan“.

„Nova“ saznaje i da je Evropa blokirala veliki projekat Vučića i Orbana: „Brza pruga zapela u predgrađu Budimpešte“.

Radovi su zaustavljeni zbog problema kineskih izvođača da ispoštuju evropske standarde gradnje.

Opljačkana Palata Srbija, ukradene 43.000 vrednog državnog ordenja: „Sumnja se da je Slobodan Homen organizovao akciju“.

Novinari kao glumci, statisti i modeli od pozorišnih dasaka do filmskog platna: „Tirnanić je ljubio Milju Vujanović“.

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar