U novinama “Nova”, u sredu, pročitajte: Šta otkriva krivična prijava policije o povezanosti bivšeg ministra Nebojše Stefanovića i šefa BIA Marka Parezanovića sa klanom Darka Šarića; Šta sledi ako izborna pravila ne budu poboljšana; Ivica Dačić prestigao Vladimira Orlića u trci za resor odbrane.

Potezi opozicije ako uslovi za izlazak na birališta ne budu u skladu sa preporukama ODIHR: Građanski otpor ako uslovi i za nove izbore ne budu fer

Predsednik DS Zoran Lutovac kaže da nisu jedine dve opcije izlazak na unapred pokradene izbore i bojkot i da građani imaju pravo na otpor ako ih neko potkrada i radi protiv javnog interesa, sličnih stavova su i ostali sagovornici „Nove“.

Reporter „Nove“ sa nezadovoljnim građanima pred poslovnicom EPS: Računi veći i za 70 odsto, žalba u fioci dva meseca

„Elektroprivreda Srbije“ je priznala da je deo računa za novembar i decembar visok zbog neočitavanja ili pogrešnog očitavanja brojila, navodi Udruženje „Efektiva“.

Vučić meša karte za novi sastav Vlade: Dačić prestigao Orlića u trci za resor odbrane

Dok se čeka ime zvaničnog mandatara, onaj nezvanični Aleksandar Vučić ponovo meša karte za sastav u Nemanjinoj 11. Šuška se da bi Dubravka Đedović Handanović, koja je bila jedna od kandidata za premijera, mogla da ostane na čelu Ministarstva za energetiku, dok je lider socijalista Ivica Dačić u ovom trenutku bliži resoru odbrane nego policije. Ime Milana Stamatovića sve češće se pominje uz Ministarstvo za javna ulaganja.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare