U novinama "Nova", u utorak, pročitajte - Šta akademik Ljubomir Simović misli o Vučićevoj spoljnoj politici i zašto Filip Korać, desna ruka Luke Bojovića još nije saslušan u zagrebačkom zatvoru. Saznajte i šta se krije iza samoubistva petorice ruskih oligarha, kao i do kog iznosa bi moglo da poskupi gorivo.

„On drži otvorena sva vrata: zalaže se za ulazak u Evropsku uniju, ali u Vladi drži Vulina, koji čuva vrata prema Putinovoj Rusiji. Na toj promaji se ne može doveka stajati“, kaže za Novu akademik Ljubomir Simović.

Cena goriva u Srbiji će nastaviti da raste i mogla bi da dostigne 250 dinara po litru, a država neće odustati od toga da sama kroz moratorijum diktira cene – jer od toga ima finansijske koristi, ocenjuju sagovornici „Nove“.

Šta se dešava u porodici Karađorđević? Abdikacije i trvenja oko tradicije kulminirali su minule nedelje. Glavni akteri su princ Petar, prestolonaslednik Aleksandar i princ Filip, koji je od četvrtka prvi sledeći naslednika trona.

Misteriozne smrti saveznika Kremlja: Pet ruskih oligarha izvršilo samoubistvo od početka rata. Kremlj se do sada nije oglašavao o misterioznim smrtima milijardera, ali postoje indicije da će nezavisne istrage uskoro biti pokrenute.

Novak Đoković će u Španiji pokazati šta mu koči rezultate pred Rolan Garos: Forma, bolest ili taktika – odgovor stiže iz Madrida.

***

BONUS VIDEO: Nedim Sejdinovic: Okretanje zapadu naštetiće Vučićevoj političkoj karijeri

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar