U novina "Nova", ponedeljak, pročitajte: Uzlet Ane Brnabić, udarne pesnice SNS, na krilima afera i uvreda; „Skaj“ prepiska braće Darka i Duška Šarića otkrila da su pored Eda, Markusa i Oskara pominjali i izvesnog Homena. Ako Vučić misli da opet može da se igra izbora, preigraće se, poručuje Marinika Tepić.

„Zaostavština“ dosadašnje premijerke i kandidatkinje za predsednicu Skupštine Ane Brnabić: Uzlet udarne pesnice SNS na krilima afera i uvreda

Tokom tri mandata na čelu srpske Vlade, u javnosti su isplivavale razne afere i , ako Brnabić nije bila direktno umešana u njih, jesu njeni ministri – od afere Vetropark, preko „Aseka“, do sliučajeva „Krušik“ i „Jovanjica“.

Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde: Ako Vučić misli da može opet da se igra izbora, preigraće se

Svako ko je zaista opozicija ovoj vlasti više nema pravo na eksperimente i isticanje razlika, već udruživanje u zajednički front za pobedu.Brnabić je odavno po izjavama dostigla i prestigla Rističevića, Atlagića, Sandru Božić i sasvim joj priliči da bude prva među takvima, poručuje Tepić.

Porodica Ljutić iskusila opasnost i posledice malih boginja: Nemanji (7) morbile trajno oštetile mozak

Svakodnevno proživljavam linčovanje na mrežama kada govorim o tome šta se desilo mom sinu koji se zarazio pre nego što je mogao da primi vakcinu. Svi se pitaju kako je moguće da posle dve godine dođe do toga. Moguće je, kaže majka dečaka Anastasija Ljutić.

Meštani Ušća kraj reke Studenice više ne spavaju mirno: Opet prete reci i manastiru malom hidroelektranom

Urbanistički projekat o izgradnji MHE podrazumeva podizanje brane između naselja Ušće i manastira Studenica, te stvaranje akumulacionog jezera površine oko 7,5 hektara.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar