U novinama "Nova", u sredu, pročitajte: Veze Srbije i Nemačke najgore u poslednjih deset godina; Lider "Dveri" poziva na ujedinjenje "patriotske" opozicije. U novom serijalu saznajte i sve o "Skaj-tajnama" Crne Gore.

Veze Srbije i Nemačke najgore u poslednjih deset godina: Gašićev „znak pitanja“ remeti odnose sa Berlinom.

Viola fon Kramon za „Novu“ kaže da će Gašićeve optužbe zaoštriti bilateralne odnose Nemačke i Srbije i da će to biti na njenom dnevnom redu kada se vrati u Beograd.

Boško Jakšić: Bilo je samo pitanje vremena kad će ti loši odnosi izaći na površinu. Da će se to desiti bilo je jasno onog trenutka kad se saznalo da će Analena Berbok preuzeti nemačku diplomatiju.

Boško Obradović, predsednik pokreta „Dveri“ poručuje: „Patriotska opozicija da ide zajedno na izbore“.

Ne plašimo se većeg cenzusa, tražimo ostavku predsednika Republike i kompletne Vlade Srbije, kao i vanredne izbore na svim nivoima, još od 27. februara.

„Nova“ objavljuje serijal o tome šta sve kriju poruke pripadnika poznatih mafijaških klanova:

CRNA GORA U SKAJ PORUKAMA (1): Lomiju se skupljaju glasovi i nose pare na ruke.

Bivši crnogorski predsednik se pominje u šifrovanoj komunikaciji kriminalaca i korumpiranih policajaca, koji se hvale jedni drugima poznanstvom i saradnjom sa Đukanovićem.

Autorski tim „Akademija smeha“ Ateljea 212 pita se da li imamo pravo da se smejemo tokom kriza: Pozorište ne može da promeni svet, ali može samog čoveka.

Ovo je ozbiljna komedija jer što je ozbiljnija tema, to je bolja komedija, kaže za „Novu“ rediteljka Milica Kralj, nakon premijere predstave koja je ispraćena stajaćim ovacijama.

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.