Novine "Nova", u izdanju od srede, pitaju otkud v.d direktoru "Puteva Srbije“ Zoranu Drobnjaku pola miliona franaka na računu u Švajcarskoj.

Pravni stručnjaci za „Novu“ ocenjuju da je taj slučaj verovatno zastareo, ali da bi Agencija za sprečavanje korupcije svakako trebalo da ga prijavi nadležnom tužilaštvu.

U tekstu o suđenju kriminalnom klanu Veljka Belivuka, „Nova“ objavljuje da je predmet dat sudiji pred penzijom, što bi moglo da znači dalje razvlačenje samog suđenja.

Pod naslovom „Vozila iz Vulinove pratnje kretala se samoubilačkom brzinom“, list prenosi izjavu svedoka divljanja službenog vozila MUP-a.

„Nova“ analizira sinhronizovanu akciju vlasti u sprečavaju gubitka konzervativnih birača, uz ocenu je Zdravko Ponoš izabran kao kandidat opozicije da bi mogao da uđe u tradicionalno Vučićevo biračko telo i da se sada kampanja vlasti protiv opozicionog kandidata svodi na to „kako biti veći Srbin od Srbina“.

„Verujem da Beograd možemo vratiti sebi“, kaže za „Novu“ profesor Filozofskog fakulteta Žarko Trebješanin, objašnjavajući zašto je ušao u tim kandidata za gradonačelnika Vladete Jankovića.

„Šou može da počne, nadam se da ću se snaći“, priča za „Novu“ glumac Bojan Perić, novi voditelj takmičenja „Survivor“, koje uskoro počinje da se emituje na TV Nova S. 

BONUS VIDEO: Kineski „Zi đin“ vrši istarživanja u barajevskom selu Rožanci
 

Komentari

Svi komentari (3)