Novine „Nova“ od ponedeljka otkrivaju istinu o domaćim vakcinama i kako su nas brutalno lagali.

Pod naslovom „Blaćenje Vučićevih kritičara put do državne funkcije“, list piše kako su nestručnost i poltronstvo glavna ulazna karta za Nemanjinu 11 i navodi da su državni sekretari u Ministarstvu za rad Lav Grigorije Pajkić, koji je koristio skupštinsku govornicu za napade na N1, „Novu“ i „Danas“, i Krsto Janjušević, koji je pritiskao lokalne medije, a u stranci je zadužen da raspušta lokalne odbore u jugozapadnoj Srbiji

„Plašim se da predlog Evrope o Kosovu nije konačno rešenje, poručila je u intervjuu za „Novu“ Biljana Stojković, kopredsednica „Zajedno“.

List se bavi i nelegalnom gradnjom koja ugrožava prirodu na popularnoj srpskoj planini: „Soliteri niču na nezaštićenom prostoru Tare“.

„Prikazano umetničko blago ‘Od Krita do Dunava’, naslov je teksta o izložbii ikona Muzeja grada Beograda koja je otvorena u Solunu. Postavku čine ikone iz Zbirke Sekulić i to je prvi put da se ove relikvije prikazuju van granica naše zemlje.

Na sportskim stranama „Nova“ piše o oproštaju od fudbalske legende Siniše Mihajlovića: „Junaci ne umiru, suze u Beogradu i Rimu“, a tu su i detalji finalne utakmice na Mundijalu u Kataru „Mesi osvojio „boginju“.

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

***

BONUS VIDEO: 600 beba dobilo fiziološki rastvor umesto BSŽ vakcine

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar