Novine "Nova", u ponedeljak, otkrivaju: Kako je sekretar Vlade Srbije Novak Nedić pretio penzionisanom direktoru policije Vladimiru Rebiću na jednoj sahrani; Miroslav Aleksić u intervjuu poručuje: Voleo bih da na izborima budemo kolona "Srbija protiv nasilja"; Saznajte i kako vlast planira da uništi pijaću vodu u borskom okrugu.

Sekretar Vlade Srbije napao i vređao penzinisanog direktora policije na sahrani na kojoj su se slučajno sreli: Rebiću, sve si nas izdao, znam gde sediš, je**ću ti mater.

Naći ću te gde god da si, znam gde se krećeš i gde sediš svaki dan, doći ću i je**ću ti kevu“, samo su neke od pretnji po život i bezbednost koje je Novak Nedić, na zaprepašćenje i zgražavanje prisutnih na Novom bežanijskom groblju uputio Vladimiru Rebiću.

Miroslav Aleksić, lider Narodnog pokreta Srbije“, najavljuje predizborne koalicije: Voleo bih da izborima budemo kolona „Srbija protiv nasilja“.

Podnećemo danas pisani zahtev na pisarnicu Predsedništva, s jasno definisanim zahtevima, za raspisivanje izbora na nivou Beograda i republike u decembru.

Lokalni funkcioneri naprednjaka i Jedinstvene Srbije uništili zdravstvenu ustanovu u Jagodini: Bolnica propada zbog stranačkih borbi.

Račun je u blokadi 1.827 dana ili duže od pet godina bez prekida, a ukupan iznos dugova je nešto manje od 1,3 miliona evra.

Vlast planira da u opštini Boljevac Ziđinu napravi akumulaciono jezero: „Srpsko more“ gasi prvoklasne izvore pijaće vode u Boru.

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture oglasilo je prošlog meseca rani javni u Prostorni plan područja posebne namene sliva akumulacije „Bogovina“ koji predviđa podizanje brane visoke 54 metra na Crnom Timoku radi stvaranje jezera površine 270 hektara, a pravda se nestašicom vode.

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.