U novinama "Nova", u četvrtak, pročitajte ko su najplaćeniji funkcioneri i direktori javnih preduzeća: “Bajatović predvodi državne bogataše sa 34.000 evra mesečno”.

Socijalista godinama unazad gomila funkcije, sada prima ukupno četiri plate i paušal, obavlja sedam funkcija, od kojih su tri direktorske”.

O odlasku velikog glumca Branka Cvejića čitajte u tekstu “Došlo je vreme da i mene zamenjuju”.

“Mesecima se spremao za ulogu Čezara u predstavi ’Sitnice koje život znače’, a baš na probi tog komada u Narodnom pozorištu pozlilo mu je, nakon čega je prebačen u bolnicu”.

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić u razgovoru za naš list poručuje: “Isteraću na videlo istinu o ’Jovanjici’”.

Ili Jelena Zorić govori istinu i o Andreju Vučiću i o Gašiću, ili laže o obojici. Mnogo puta smo već videli da se vlast braneći Koluviju koristi zamenom teza i izvlači ono što joj odgovara, jer tako brani samu sebe”, kaže u razgovoru za naš list Aleksić.

Koji su razlozi zbog kojih Aleksandar Vulin više ne bi trebalo da bude ministar, saznajte u tekstu “Hoće ’srpski svet’, vređa susede i krije odakle mu stan”.

“Poslednji peh – pripadnici Žandarmerije motornim čamcima se ’provozali’ po jezeru iz kog ceo Kragujevac i još 40 sela dobijaju vodu za piće”.

Informišite se o rivalima “večitih” u predstojećim kvalifikacijama za evropska takmičenja u tekstu “Pjunik vredi manje od Ivanića, Tomović čeka Partizan“.

“Srpski prvak će dočekati tim iz Jermenije 3. avgusta, dok će crno-beli dan kasnije gostovati AEK-u na Kipru”.

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

***

BONUS VIDEO: Građani o 10 godina SNS vlasti: Imamo ‘leb da jedemo i bolje nam ne treba’

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar