Novine „Nova“ u izdanju od ponedeljka pišu da će u novom sazivu Skupštine Srbije opozicija biti vidljiva jedino ako nastupi ujedinjeno, odnosno da jedino što trenutno može da uradi je da zajedničkim nastupima u parlamentu dobije što veću minutažu u medijima do kojih do sada nije imala pristup.

„Zoran Lutovac je jedini kandidat za potpredsednika parlamenta kojeg nije predložio Vladimir Orlić iz Srpske napredne stranke“, tvrdi u intervju za „Novu“ Dragana Rakić, zamenica predsednika Demokratske stranke.

Pod naslovom „Dve prosečne plate samo za grejanje“, list piše o tome koliko će vas ove godine koštati nabavka ogreva.

„U Dubaiju luduju za srpskim pljeskavicama“, priča je o dvojici kumova iz Kragujevca kojima je nedostajalo da posle grada svrate na pljeskavicu, pa su otvorili sopstvenu hamburgernicu i posao im „cveta“.

„Prizemni ozon vreba tokom leta“, piše „Nova“ o gasu koji nastaje na velikim temperaturama u područjima gde je veliko zagađenje vazduha i godišnje ubije 20.000 ljudi, a čije su prekomerne koncetracije zabeležene poslednjih dana u Srbiji.

List predstavlja i film „Stric“, hrvatsko-srpsku koprodukciju koja je nagrađena na festivalu u Karlovim Varima: „Kad se premijera filma pretvori u koncert“.

„Gde letuje estrada: Od srpskih sela do Maldiva“ reportaža je o tome gde su poznati iz Srbije otišli na odmor.

„Novak mi je idol, hoću da budem najbolja na svetu“, priča za „Novu“ Staša Srbulović, četvrta teniserka sveta u konkurenciji gluvih i nagluvih osoba.

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

BONUS VIDEO: Srušeni hotel Dom 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar