Novine „Nova“, od ponedeljka, pišu kako su revizori otkrili nezakonito trošenje novca u Visokoj poslovnoj školi u Novom Sadu.

„Kupovali skupe parfeme i nakit umesto da pare ulože u nastavu“ navodi list i prenosi da je Državna revizorska institucija utvrdila da je za reprezentaciju i luksuzne poklone prošle godine izdvojeno 2.822.000 dinara.

„Nova“ piše i da je blokada rada Skupštine Srbije jedan od poteza opozicija planiran za jesen. Strategija opozicije za naredni period najverovatnije će biti usvojena na sutrašnjem sastanku i prema informacijama lista opozicija će tražiti vanredne izbore, a u planu je i organizacija velikog protesta.

„Priština uveliko sprovodi okupaciju severa Kosova“ ističe u intervju za „Novu“ Stefan Surlić, docent Fakulteta političkih nauka.

List objavljuje da se aktivisti za zaštitu životne sredine protive nameri države da u specijalnom rezervatu prirode pravi skijališta: „Ne pravite od Rtnja Zlatibor“.

Povodom odlaska Milke Stojanović, jedne od naših najpriznatijih operskih diva, njene kolege i prijatelji za „Novu“ poručuju: „Bila je moderna, s mladalačkim duhom do samog kraja i ostaće besmrtna“

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar