U novinama "Nova" u ponedeljak pročitajte ispovest člana Srpske napredne stranke koji tvrdi da je on jedan od oko 3.000 građana koje su naprednjaci prijavili na lažnim adresama na Vračaru zbog izbora.

Upitan zašto je pristao na to, kaže: “Vi ste na neki način prinuđeni na to. Zato vas drže na ugovoru za posao i prinuđeni ste”.

Glumica Tanja Bošković u razgovoru za naš list poručuje: “Srećna sam što nikada nisam savijala kičmu”.

“Vidim kako političari na razne načine ucenjuju kulturne poslanike, boli me i stidim se, što nisam uradila dovoljno da se to nikada ne desi. U mnogim slučajevima je bilo maltretiranja, ucenjivanja, omalovažavanja, svega sam se nagledala i ostala svoja”, kaže ovogodišnja dobitnica nagrade „Žanka Stokić“.

Upoznajte se sa visinom školarina na Beogradskom univerzitetu.

Godinu dana od zabrane izgradnje mini hidroelektrana u zaštićenim područjima investitori ne odustaju. Više pročitajte u tekstu pod naslovom: “Goliji i Goču i dalje prete male hidroelektrane”.

Zavirili smo u privatnu prepisku srpskih pisaca – “Crnjanski piše Andriću”: Dragi Ivo, Vi ste jedini među nama i Hrvat i Srbin.

Reperka Ivana Rašić, poznatija kao Sajsi MC, u intervjuu za naše novine kaže: “Ako Bog postoji, sigurno me voli, jer sam čista u duši”.

Čitajte „Novu“!

***

BONUS VIDEO: Oldtajmeri u Nišu: Mladi da se upoznaju, stariji da se prisete

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare