O razočaravajućem izveštaju o stanju reformi u Srbiji koji dolazi iz Brisela i tome kako da su zanemareni kršenje vladavine prava, ugrožavanje slobode medija, umešanost visokih funkcionera u korupcionaške afere i kriminal, čitajte u listu "Nova" od četvrtka.

Ocenu odluke Kriznog štaba da uvede kovid propusnice za ugostiteljske objekte možete naći u tekstu „Najgluplja odluka Vlade: zabranjeno ljubljenje od 22 do 01“

Da li će na Đokovićevom putu ka rekodnom broju Grend slemova statati vakcina a ne protivnici na terenu? Da li će naš as moći da uđe u Australiju i brani titulu sa Australijan opena u tekstu „Nevakcinisno 65 odsto tenisera na udaru samo Novak“.

O tome šta da radite ako vam stigne veliki račun za struju, vodu ili grejanje za „Novu“ govore pravnici i predstavnici udruženja potrošača u tekstu „Tužbama porotiv naduvanih računa za vodu ili struju“.

Nove detalji iz karijere bivše državne sekretarke policije koja je vedrila i oblačila policijom pročitajte u tekstu „Dijana tokom mandata smenila 256 policijaca“.

 

 

****

BONUS VIDEO: Montirane poruke specijalnog tužioca Saše Drecuna

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare