Novine „Nova“ od utorka pišu kako bi Sjedinjene Američke Države želele da i u novoj vladi vide Anu Brnabić, Zoranu Mihajlović, Nebojšu Stefanovića i Tatjanu Matić. List podseća da je u poslednjih deset godina jedino Zorana Mihajlović uspela da održi kontinuitet i zadrži ministarsku fotelju.

Pod naslovom „Ko će da uči decu“ novine konstatuju da u budućnosti Andrića neće imati ko da predaje, dok će na fizici i hemiji ostati još poneki Mohikanac jer je među mladima nema interesovanja za rad u prosveti.

„Štedeo ’Fijatu’ pola miliona evra godišnje, a ocenili ga čistom jedinicom“ priča je o agoniji radnika u kragujevačkoj fabrici, koji treba da se odluče da li će na rad u inostranstvo ili će da budu proglašeni tehnološkim viškom.

List piše i slučaju šefa beogradske policije koji ćuti o svom luks stanu na Dedinju.

U tekstu „Večni rukopis mermernih knjiga“ list piše o neobičnoj izložbi fotografija Jugoslava Vlahovića koja se bavi motivima knjiga na grobljima širom Srbije i Evrope.

„Nova“ odnosi i priču o mezoterapiji bola, koja se koristi za lečenje osteroartritisa, bola u vratu, uklještenja živaca ili problema sa rukom, šakom ili stopalima.

„Super liga kao luna park – deset promena trenera“ priča je novina „Nova“ o novim starim licima na klupama u najvišem rangu srpskog fudbala. 

****

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare