U novinama "Nova" u utorak pročitajte: Milion nelegalnih objekata niklo za vreme mandata Tome Mone.

Po podacima RGZ u katastar nije upisano oko pet miliona građevina, od čega je polovina bespravna, a kada je Momirović došao na čelo Ministarstva građevinarstva bilo ih je, prema procenama, 1,5 miliona.

Nacrt zakona o policiji pun spornih odredbi: Upadi u kuće bez svedoka biće problem i za policajce.

Ministar Gašić pokušava da „progura“ zakon sa brojnim uznemirujućim izmenama za koje postoji osnovana sumnja da su uperene pre protiv nepodobnih, nego protiv kriminala.

Za mladog Šapčanina ne postoje prepreke iako je ceo život u mraku zbog nemara lekara: Slobodan ne vidi, a govori 10 jezika, komponuje i programira.

Brkić je apsolvent na FPN-u u Beogradu, uči druge o pravoslavlju i perfektno govori engleski, italijanski, japanski, francuski, latinski, portugalski, starogrčki, moderni grčki i aramejski.

Deci srpskih političara otvoren put za političku i društvenu promociju: Nove političke dinastije – od oca je ostanulo sinu.

Dačići, Krkobabići, Šešelji, Vučići, Nikolići… Postala je praksa da sinovi dugogodišnjih funkcionera s navršenim punoletstvom dobiju i mesto u strankama, javnim preduzećima, parlamentu.

Od našeg specijalnog izveštača čitajte: Tuga i suze na ulicama Rima: Poslednje zbogom Siniši Mihajloviću u večnom gradu.

Sunce je juče obasjalo Rim u prelepom decembarskom danu, ali suze i ogromnu tugu nije moglo da izbriše.

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

***

BONUS VIDEO: Aleksandar Šapić o uklanjanju Starog savskog mosta

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar