Pošto je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić ispao iz trke za prvog čoveka glavnog grada, kako pišu novine „Nova“ u izdanju od četvrtka, Aleksandar Vučić je održao poseban sastanak s Vesićem i ponudio mu nove opcije. Vesić je navodno sve odbio uz napomenu da to ne znači da neće ostati uz Vučića.

„Zbog odanosti i spremnosti da obavlja najprljavije poslove za stranku, Aleksandar Vučić se sasvim sigurno neće odreći Gorana Vesića, a u prilog tome govori i informacija da će biti uključen, najpre u njegovu predsedničku kampanju, a sasvim sigurno ga čeka i neka funkcija u izvršnoj vlasti“ objavljuje list.

„Beograd je prva stepenica za pobedu u celoj Srbiji“ poručuje u intervjuu za novine „Nova“ jedan od lidera Inicijative „Ne davimo Beograd“ Radomir Lazović.

U tekstu pod naslovom „Reklamni spotovi SNS kao spisak za istragu korupcije“ list analizira spot Srpske napredne stranke, u kojima se ova partija hvali projektima od „Beograda na vodi“ preko auto-puta „Miloš Veliki“ do spomenika Stefanu Namanji koji su simboli malverzacija vladajuće strukture.

Nastavljajući priču o dešavanjima u dolini „Jadra“ nakon povlačenja uredbe koja je predviđala rudarenje litijuma u tom kraju, „Nova“ piše da sada i Vlada Srbije i kompanija „Rio Tinto“ peru ruke od otrovnih bušotina.

„Da bi se nešto popravilo i da ne bismo ponavljali stalno iste rečenice, ljudi moraju da budu spremni na žrtvu. Neće se ništa popraviti samo od sebe. Decu moramo da naučimo, jer od odraslih više nema vajde“ kaže u intervju za „Novu“ reditelj Raša Andrić uoči premijere svog novog filma.

List prenosi kako je korona promenila pravila na estradi u tekstu „Estrada kupuje na odloženo zbog otkazanih nastupa“.

„Nova“ predstavlja i Lolu Radivojević, novu tenisku nadu iz Srbije, koja je zablistala na Australijan openu.

BONUS VIDEO: U potrazi za Perišom policija pretražuje i Veliko ratno ostrvo

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar