Novine „Nova”, od petka, pišu ko su naprednjaci Aleksandar Papić i Vladimir Đukanović koji su inspektoru nudili mito da bi zataškao istragu o narko-plantaži „Jovanjica“: „Bivši ’prvi kum’ MUP i advokat SNS probali da „kupe“ Milenkovića“.

„Advokat Đukanović preko posrednika slao poruku da pregovara u ime predsednika, a bio je branilac u slučajevima osetljivim po stranku i vrh države, dok su Aleksandra Papića, koji se navodi u službenoj belešci inspektora, pripadnici klana Veljka Belivuka često pominjali na suđenjima“ objavljuju novine.

U analizi brojki koje najbolje oslikavaju sunovrat naše države „Nova“ objavljuje: „Javni dug Srbije dupliran otkad je SNS na vlasti“.

U tekstu „Diktatura na delu“ list piše kako je vlast od policije napravila stranačke batinše analizirajući kada je kordon pripadnika MUP u sali Skupštine „štitio“ premijerku, ministre i poslanike SNS.

„Jedna izborna lista organizatora protesta je otvorena mogućnost“ poručuje u intervju za „Novu“ Radomir Lazović, jedan od lidera Zeleno-levog fronta.

„Nova“ prenosi i savete lekara kako se odnositi prema novom soju korone, koji je stigao u Srbiju: „Hronični bolesnici bi trebalo da se vakcinišu“.

„U Srbiji se previše glorifikuju Rusi“ ocenjuje ekonomista Miloš Starović, direktor Bank of Amerika i autor knjige „ Kraj jedne ere: Od ekonomske integracije do izolacije Rusije“.

Pod naslovom „Srbija igra za finale: Pešić upozorava da je Kanada bolja i od SAD“ list donosi tekst o predstojećem polufinalu Svetskog prvenstva u Manili, u kom se naši košarkaši bore protiv reprezentacije Kanade.

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare