Novine „Nova“ od srede objavljuju šta piše u evropskom planu za normalizaciju odnosa Beograda i Prištine i redosled koraka nakon dogovora u Briselu.

Otvaraju se vrata za članstvo Kosova u UN, Srbija neće smeti da moli Rusiju i Kinu, a Boško Jakšić ocenjuje da je proces nezaustavljiv i da to što Vučić nije još potpisao ništa ne znači.

„Istorija će pamtiti vlast SNS po priznanju Kosova“, poručuju iz opozicije povodom dogovora iz Brisela.

Pod naslovom „Kod lekara kao na traci“ list piše da prvi pregled kod specijaliste u srpskim zdravstvenim ustanovama traje svega 11 minuta, a u Nemačkoj i do sat.

„Viši tužilac Stefanović zreo za razrešenje“ je nastavak priče o dešavanjima u VJT.

O daljoj sudbini prvog čoveka beogradskog tužilaštva morala bi da odluči Narodna skupština, koja ga je na to mesto i postavila, zbog čega se postavlja pitanje – da li je tako nešto uopšte realno i očekivati

„Želeo bih da popijem kafu sa Oliverom Katarinom“, poručio je za „Novu“ nemački glumac Udo Kir, gost ovogodišnjeg 51. Festa, sa filmom „Moj komšija Adolf“.

U tekstu „Selektore, sve je na vama“, list se bavi plasmanom Srbije na Svetsko prvenstvo u košarci i šta možemo da očekujemo.

„Svetislav Pešić je na putu ka Mundobasketu imao više od 40 igrača, od kojih mnogi neće biti u konkurenciji za planetarnu smotru“, piše „Nova“

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

***

BONUS VIDEO: „Zašto je Vučić pomerao vojsku i maltretirao Srbe s Kosova kad ništa nije urađeno“: Ponoš kaže da je juče priznato Kosovo kao država

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar