U novinama "Nova" u petak pročitajte kako su dogovori opozicije postali razlog nesuglasica unutar Narodne stranke i šta je tim povodom Vuk Jeremić rekao Draganu Đilasu i Zoranu Lutovcu.

„Nova“ analizira zašto je predsednik prvo najavljivao 5.000 evra pomoći za prvo dete, a posle najavio 300.000 dinara. „Ovakva mera ne može do kraja da bude održiva jer nema dovoljno novca. Mi se zovemo Srbija, a ne zovemo se Švajcarska. Mi para nemamo“, objašnjava za „Novu“ profesorka Dana Popović.

U tekstu „Za nuklearku nemamo ni para, ni stručnjaka“ zaključak je istraživanja na temu može li Srbija da pređe na nuklearnu energiju. Iz Sočija, gde se predsednik Srbije sastao sa predsednikom Ruske Federacije, ipak stiže vest da se o tome već pregovara sa „Rosatom“.

„Odbila sam ulogu u Van Damovom filmu jer ne mešam posao i prijateljstvo“, kaže u razgovoru za „Novu“ pevačica Dragana Mirković. „Rekla sam mu otvoreno – ne. Ponudio mi je i pesmu na francuskom, ali ja isto nisam htela“ kaže pevačica.

Hoće li Aleksandar Mitrović zameniti dres engleskog tima za neki dres iz Španije, čitajte u tekstu „Fulam ne može bez Mitrogola“.

BONUS VIDEO: Kamenolom ispušta otpadne vode u Resavu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar