Novine "Nova", od četvrtka, pišu da su Srbi sa severa Kosova ogorčeni i da u strahu čekaju iz Brisela odluke o tablicama.

„Jedan čovek odlučuje o glavama svih nas“, jedan je od komentara Srba sa severa Kosova koji su za „Novu“ pričali o tome kako žive u ovo vreme velikih odluka koje se donose o njihovim životima.

„Nisam sebe zamišljao ni u jednoj vladi, ali sam dobio poziv koji se ne odbija. Kandidovao me je SNS, jedina stranka koja je izabrala da za ministre predloži nestranačke ličnosti“, priča za „Novu“ ministar za javna ulaganja Marko Blagojević o svom ulasku u vladu Ane Brnabić.

Pod naslovom „Sud obogaljio slučaj ’Jovanjica’“ list piše o tome kako je izuzet jedan od ključnih dokaza protiv Predraga Koluvije pošto je sud ocenio da je naredba za pretres imanja bila zakonita, ali da sam pretres nije i da se zbog toga iz predmeta izdvajaju svi dokazi pribavljeni tokom pretresa.

Na stranama kulture „Nova“ se oprašta od reditelja Puriše Đorđevića i književnika Milovana Danojlića, koji su nas napustili u istom danu.

„Došao je i taj dan. Srbija će biti hrabra“ piše „Nova“ o prvoj utakmici naše fudbalske reprezentacije na Svetskom prvenstvu u Kataru i to protiv Brazila.

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

BONUS VIDEO: Poslednji trening reprezentacije Srbije pred utakmicu sa Brazilom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar