U novinama Nova u ponedeljak pročitajte, Vlast spremna da skrene sa puta ka Evropi.

“Treba da se preispita da li je Srbija zaista na evropskom putu i da li zaista želi da postane članica EU, pa da tako krene i da se ponaša”, kaže za „Novu“ Nemanja Todorović Štiplija, direktor Centra savremene politike.

Inflacija će i dalje pustošiti džepove penzionera.

„Ako država ima mozga, onda inflacionog poreza treba da oslobodi siromašne, invalide i generalno one čije su penzije male. U suprotnom će uraditi isto što i Mirko Cvetković koji je podigao penzije dva puta i umalo nas nije doveo do dužničkog ropstva“, navodi Danica Popović, profesorka Ekonomskog fakulteta.

Čitajte o planu da sunce i vetar u narednih trideset godina zamene ugalj: Svaka treća kuća u Srbiji dobijaće struju od sunca.

“Koliki su kapaciteti za proizvodnju električne energije iz sunca u Srbiji govori činjenica da država tu energiju vidi kao jednu od ključnih zamena za fosilna goriva u svim scenarijima za Integrisani nacionalni klimatski plan.”

Fudbaleri Srbije sutra gostuju Norveškoj za kraj Lige nacija: „Orlovi“, pravac A liga.

“Izabranici selektora Dragana Stojkovića Piksija sami odlučuju o svojoj sudbini, pobedom u Oslu plasirali bi se u elitno društvo i igrali sa najboljim evropskim reprezentacijama.”

Pronađite svoj primerak novina Nova.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar