Foto:Nova.rs

U novinama "Nova" u sredu pročitajte: Papir na stolu predsednika Vučića probni balon pred novu rundu pregovora - Ili prihvatanje nezavisnosti Kosova ili nam sledi izolacija.

“Mene ne bi iznenadilo da to Vučić prihvati. I to će vreme pokazati. Ako prihvati sve one atribute državnosti, koji su proistekli iz Briselskog sporazuma, ne vidim razlog zbog čega Vučić ne bi ovo uradio”, kaže za naš list Goran Bogdanović, bivši ministar za KiM.

Radomir Lazović, šef poslaničke grupe “Ne davimo Beograd” u razgovoru za Novu poručuje: SNS smatram političkim inspiratorom ubistva Olivera Ivanovića.

“Oni se četiri godine prave da ne mogu da utvrde ko je platio onu užasnu kampanju mržnje na TV Pink, u kojoj je satanizovan Ivanović. Da žele da se počinilac istera na čistac, krenuli bi od toga“, smatra sagovornik našeg lista.

Kriza trese EPS, raste nezadovoljstvo radnika.

U dopisu se, uz upozorenje na alarmantno stanje u najvećem javnom preduzeću u Srbiji, taksativno navode zamerke rukovodstvu, traže se bolji uslovi rada, veće plate, ali i odgovori zbog čega se proizvodi manje uglja.

Na sportskim stranama čitajte o padu forme pojedinih fudbalskih reprezentativaca uoči dva meča koja će odigrati u Ligi nacija.

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

***

BONUS VIDEO: Kako SNS komesar vrši pritisak na odbor škole

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar