U novinama "Nova", u sredu, pročitajte kako zbog kašnjenja države Jadranka uskoro gubi pravo na vantelesnu oplodnju (VTO) u tekstu "Državo ne trguj potomstvom, to nam je sve u životu".

„Iz RFZO su još 28. marta, samo sedam dana pred izbore, najavili pomeranje starosne granice za ulazak žena u proces VTO sa 43 na 45 godina. Od tog dana do danas, ova ‘odluka’ nije ozvaničena“, žali se Jadranka Sekarić, koja je ovim povodom pisala i predsedniku države.

Kompanija iz Majamija je u igri za kupovinu EPS, saznaje „Nova“. Reč je o firmi „UGT Renewables LLC“ koja se bavi izgradnjom postrojenja iz oblasti obnovljivih izvora energije.

„Ta američka kompanija je viđena za budućeg strateškog partnera. Saradnja već postoji, a počela je pre desetak meseci“, tvrdi izvor „Nove“ u EPS-u.

U verovatno najjeftinijem gradu na Balkanu, u Pirotu, kugla sladoleda košta 20, a mekika od pola metra 50 dinara. Veliki broj turisti iz Bugarske dolaze vikendom i obilaze kafane, ali i mesare i prodavnice u kojima prazne rafove.

Film o 40 godina grupe „Električni orgazam“, pod nazivom „Evo sada vidiš da može“, koji će sutra biti prikazan u amfiteatru Doma kulture Studentski grad, sniman je duže od dve godine i traje 147 minuta.

„Zadovoljan sam jer film drži pažnju od početka do kraja“, kaže osnivač i frontmen grupe Srđan Gojković Gile.

Saznajte kako izgleda najbolji tim srpskih fudbalera bez obeštećenja i koje kostime nose svetski poznate lepotice.

Potražite svoj primerak novine „Nova“.

BONUS VIDEO: TOP 5 fakulteta sa kojima odmah nalazite posao

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare