U vikend izdanju novina "Nova" pročitajte hoćemo li izbeći nerede na ulicama tokom Evroprajda: “Državo, danas si na testu”.

“Šetnja u okviru manifestacije Evroprajd planirana je za 17 časova. U Srbiji, koja je ovogodišnji domaćin, već nedeljama traju žustre rasprave o tome da li treba dozvoliti nešto što je Ustavom zagarantovano pravo svakog građanina – sloboda kretanja i okupljanja.”

Zoran Kesić poručuje: “Od hobija skupljam stripove, lepim sličice i nerviram gadove”.

“Koliko god da postoji emisija, koliko god da imamo vernih gledalaca i minulih zasluga, uvek se pitam ’hoćemo li uspeti da budemo na nivou koji smo sami postavili’.”

Haos na sastanku direktora EPS i sindikata: Direktor bez osnova dao 15 automobila smenjenom sindikalcu.

“Tokom sastanka v. d. direktora Miroslavu Tomaševiću se obratio predsednik sindikata ’Kolubare’ Miodrag Ranković i pitao ga da li je tačno da je Milanu Đorđeviću dao 13 automobila i po kom osnovu je to uradio.”

Odlazak barda jugoslovenskog glumišta Radka Poliča.

“Najšira publika će ga zauvek pamtiti po ulozi nemačkog oficira iz ’Balkan ekspresa’, ali i po stotinu predstava i sedamdesetak filmskih uloga, koje je snimao širom Jugoslavije.”

Na sportskim stranama čitajte: Zvezda od velikih snova do vreće za udaranje.

“Crvena zvezda je nizala ozbiljne rezultate, a onda došla do toga da se nađe na začelju grupe H. Pre svega zato što probleme koje je imala nije rešavala sistematski ili ih nije rešila uopšte.”

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

BONUS VIDEO: Evroprajd promo video – „Ja šetam“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar