Foto: Promo

Kompanija Mozzart nastavlja sa društveno odgovornim akcijama usmerenim na pomoć dečjim odeljenjima najvećih klinika u Srbiji. Bolnici za pedijatriju "Dr Olga Popović Dedijer", koja se nalazi pod okriljem Kliničko-bolničkog centra „Zvezdara“, upućena je donacija zahvaljujući kojoj su nabavljeni potrebni ormani i paravani.

„Želim da se zahvalim u ime KBC Zvezdara, kao i osoblja Bolnice za pedijatriju „Dr Olga Popović Dedijer“ za ovu divnu donaciju od strane kompanije Mozzart, koja ne samo da je društveno odgovorna, nego je i jako uviđavna kada su naše potrebe u pitanju. I ranije smo imali jako lepu saradnju, baš kao i ovog puta, a nadam se da će tako biti i ubuduće“ istakla je Dragana Palalić, glavna sestra Bolnice za pedijatriju „ Dr Olga Popović Dedijer“.

Foto: Promo

U okviru velike Mozzartove akcije opremanja dečjih klinika pomoć su do sada dobili Klinički centar Niš, Višegradska, Institut za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Srbije „Dr Vukan Čupić“, Tiršova, Opšta bolnica Pančevo i druge ustanove koje zbrinjavaju najmlađe pacijente širom zemlje.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare