Novine „Nova“, u utorak, pišu da bi dolazak šefa ruske diplomatije Sergeja Lavrova, u Beograd 7. juna, mogao da bude shvaćen kao „prst u oko EU“ jer je protiv njega i članova njegove uže porodice Unija uvela sankcije.

U tekstu „Pljačku države kroz korupciju niko ne istražuje niti procesuira“ list navodi da je u ovom trenutku nemoguće proceniti ukupnu štetu svih malverzacija u koje su bili upleteni ljudi iz Srpske napredne stranke, ali da se ona posve sigurno meri u milionima evra.

„Nova“ analizira kolika bi mogla da bude cena gasa posle dogovora predsednika Srbije i Rusije o novom gasnom aranžmanu.

Pod naslovom „Hiljade mališana na listama čekanja za vrtiće širom Srbije“ list piše kako su u pojedinim gradovima roditelji u panici jer čekaju po dve godine da upišu dete u obdanište.

„Smučila mi se količina smeća u Srbiji“, priča za „Novu“ glumica Aleksandra Janković, jedna od junakinja pozorišnog komada „Prada“, koji govori o kulturi konzumerizma u Srbiji.

Kako je nekadašnja manekenka Aleksandra Meljničenko, supruga ruskog milijardera, postala najbogatija Srpkinja pročitajte u tekstu „Modelsica teška 23, 8 milijardi“.

Uoči 59. međusobnog duela Novaka Đokovića i Rafela Nadala u četvrtfinalu Rolan Garosa, list analizira „Hoće li Novak postati Rafin košmar?“

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

BONUS VIDEO: Bjelogrlić o ulozi Leke Rankovića u filmu Lančana reakcija

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar