Nova: Dokument EK o Rio Tintu dokaz da je stvar gotova, ništa od referenduma

Društvo 27. okt. 202121:00 > 21:06
Podeli:

U četvrtak u novinama “Nova“ pročitajte detalje iz izveštaja Evropske komisije o projektu Jadar i eksplotaciji litijuma u tekstu "Vučić prodao Srbiju 'Rio Tintu'". U dokumentu se navodi da je predsednik Srbije na sastanku sa direktorom Rio Tinta Jakobom Stausholmom obećao podršku projektu.

Istraživač „Demostata“ Srećko Mihajlović za „Novu“ govori o glavnim zaključcima njihovog istraživanja koje opoziciji daje šansu na izborima u Beogradu u tekstu „Ne vidi se šta hoće opozicija, ali se vidi šta žele Beograđani“.

Novinari „Nove“ gledali su dokumentarni film „Gradonačelnik“ o Branku Pešiću – čoveku koji od Beograda napravio metropolu. Film govori i o tome kome je iz samog vrha države znao da isključi struju, kakav mu je saradnik bio Slobodan Milošević koji je jedno vreme radio u njegovom kabinetu i kog ambasadora je nokautirao i zašto.

„Ljudima iz kulture i pozorišta smeta što sam se pojavio“ kaže u razgovoru za „Novu“ Ljubiša Ristić čija je predstava „Strah i nada u Saveznoj Republici Nemačkoj“ Franca Ksavijera Kreca premijerno izvedena u KPGT. Ristić se osvrnuo i na svoj politički amgažman i govorio o tome zašto nije politički korektan,

Ko je norveški napadač koji stiže u redove crveno – belih čitajte u tekstu „U Zvezdu stiže prvi strelac Evrope“.

BONUS VIDEO: U Beogradu nerešeno? Vlast i opozicijа jednaki

Komentari

Vaš komentar