U novinama "Nova" u sredu pročitajte, kada bi pravosuđe funkcionisalo, krimi-rijalitija ne bi bilo: "Dijana Hrkalović i Nebojša Stefanović pakuju jedno drugom decenije robije".

“Za zaštitu Belivuka, odnosno sprečavanje i ometanje dokazivanja, kao i pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela, zaprećena kazna je 10 godina robije“, objašnjava Denis Bećirić, advokat i bivši sudija.

O haosu u energetskom sistemu koji se nastavlja informišite se u tekstu: “EPS se zadužuje za još milijardu evra ili slede restrikcije”.

“SNS vlast će nas samo u EPS-u koštati preko milijardu evra, za koje smo mogli da izgradimo novi TENT ili 10 mostova, 50 bolnica ili 250 novih škola“, procenjuje ekonomista i potpredsednik Stranke slobode i pravde Dušan Nikezić.

Saznajte kako je prošao drugi dan male mature, kada su budući srednjoškolci rešavali zadatke iz matematike, u tekstu: “Geometrija noćna mora za osnovce”.

Na sportskim stranama pročitajte ko je do sada otišao iz Košarkaškog kluba Partizan, a sa kojim igračima trener Željko Obradović želi da renovira tim za Evroligu.

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

***

BONUS VIDEO: Skidanje srpske zastave sa jarbola u Slavonskoj Požegi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare