U novinama „Nova“ od sredu pročitajte sve o tenzijama i dešavanjima u Skupštini Srbije i šta je lider Stranke slobode i pravde poručio naprednjacima.

Poslanici SNS optužili opoziciju da je udarila policajca koji je razdvajao poslanike, na šta je ona burno reagovala. Prekinuta konstitutivna sednica parlamenta, danas glasanje o izboru Ane Brnabić.

Saznaćemo ko je Oskar, poručuje u intervjuu za „Novu“ Miodrag Majić, jedan od osnivača Inicijative „Proglas“.

„Onog trenutka kada se pravosuđe oslobodi, kada nova vlast bude rešena da se pravosuđe bavi onim što je njegov posao, verujem da je to relativno lako i brzo rešiva stvar“.

List objavljuje da za bolesne nema dovoljno kreveta, a klinike u Batajnici i Kruševcu zvrje prazne: „Bolnice vredne više od 50 miliona evra zarasle u korov“.

Već godinu dana dve najsavremenije zdravstvene ustanove u zemlji čekaju prenamenu, jer pitanje vlasništva nad zemljištem nije rešeno.

„Nova“ piše i o oštroj reakciji Udruženja evropskih tužilaca (MEDEL): „Novi šamar Srbiji iz EU zbog progona nepodobnih tužilaca“.

Saznaćete i sve o istorijskoj odluci u regionalnoj ligi: „Dubai u ABA ligi, Đorđe Đoković direktor“.  Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar