Foto: Nova.rs

List "Nova" otkriva kakva je uloga Gorana Ševića, nekadašnjeg tehničkog direktora na beogradskoj televiziji Studio B i njegovog kolege reportera Nebojše Đurđevića na plantaži droge "Jovanjica".

Predsednik Srbije postao je zavisnik od medijskih nastupa kojima maltretira naciju, a list „Nova“ u tekstu „Nema spasa od Vučićevih vanrednih obraćanja“ se bavi obraćanjima Aleksandra Vučića na kojima malo ko shvata šta je tu vanredno.

„Nova“ analizira strategiju opozicije i šta će se dogoditi „dan posle“ finalnih razgovora o izbornim uslovima, odnosno 19. septembra.

U intervjuu za „Nova“ Nemanja Nenadić iz Transparentnosti Srbija govori o trikovima naručilaca javnih nabavki.

„Nova“ piše i o tome kako je korona produžila liste čekanja za lečenje pa se tako na „Operaciju kolena čeka pola decenije“.  

Naš proslavljeni košarkaš Dejan Tomašević u intervjuu „Uveo sam trubače u ‘igru’ , a onda – lom“, evocira uspomene povodom 20 godina od poslednjeg evropskog zlata koje je osvojio sa Jugoslavijom.

Nekadašnja teniserka, a danas komentatorka na „Eurosportu“ Barbara Šet ekskluzivno za „Novu“ kaže: „Novak će završiti u istorijskim knjigama“.

BONUS VIDEO: Jovanović i Bandović pozivaju na ekološki ustanak

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar