Novine „Nova“, od srede, objavljuju da sve više izgleda da Beograd prepušta sever Kosova Prištini.

„Da bi Statut Zajednice srpskih opština (ZSO) bio usvojen moraju da ga izglasaju novoizabrani albanski odbornici u Severnoj Mitrovici, Zvečanu, Zubinom Potoku i Leposaviću“ navodi list, uz ocenu da će ZSO najverovatnije biti formirana samo u opštinama južno od Ibra.

U tekstu „Zorana Mihajlović oprostila se od SNS pismom u 13 reči“ list piše kako je bivša funkcionerka naprednjaka napustila stranku posle 13 godina.

Pod naslovom „Struja i gas poskupljuju od 1. maja, za njima će i hrana“, „Nova“ analizira do kakvih bi sve korekcija cena moglo da dođe posle praznika.

List piše i ko je misteriozni pripadnik klana Belivuk – Miljković čije ime se nigde ne izgovara: Dede Đenerala ima na Skaju, ali ne i u optužnici.

„Nova“ objavljuje i kako arheološka iskopavanja kod Narodne skupšine oslikavaju zanimljivu prošlost prestonice: „Počeli da grade garažu, pronašli rimsku nekropolu“.

List objavljuje i koje su zamke letovanja kada je sve uključeno u cenu uz savet da se dobro raspitate šta obuhvata olinkluziv aranžman, kada uplaćujete tu uslugu.

Potražite svoj primerak novina „Nova“.

BONUS VIDEO: Milivojević: Vučić priznao da je rušio u Savamali, hoće li konačno da bude saslušan

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar