U novinama "Nova" u petak pročitajte zbog čega Veljko Belivuk, vođa kriminalnog klana zahteva da bude svedok saradnik u tekstu "Belivuk šalje poruku Vučiću i Veselinoviću".

Belivuk je već ranije izjavio da su Zvonko Veslinović, Aleksandar Stanković i on poslali momke da ruše u Savamali, kao i da ima saznanja o ubistvu Olivera Ivanovića. Postavlja se pitanje da li Belivuk ima saznanja ili pokušava da trguje sa državom jer smatra da joj je činio usluge.

Ukrajinska kriza imaće uticaj na spoljnopolitičku poziciju Srbije ali neće biti prečica ka Evropskoj Uniji i sve će zavisiti od stava prema Rusiji, objašnjavaju sagovornici Nove.

„Nije realno da će bilo ko ubrzanim putem ući u EU, pa ni Srbija. Neće nam se progledati kroz prste, ne samo nama nego ni drugima“, kaže Boško Jakšić, spoljnopolitičlki komentator.

Farmeri u EU dobijaju subvencije deset puta veće nego kod nas jedan je od apsurda srpske privrede koje navodi profesor Poljoprivrednog fakulteta Milan Prostran. On dodaje i da uvozimo meso i brašno, pa su nam najveći proizvođači mesa ujedno i najveći uvoznici.

Uoči dva beogradska koncerta frontmen grupe „Van Gogh“ Zvonimir Đukić Đule kaže da će koncerti biti drugačiji od svega što su do sada radili.

„Visoki napon koji ćemo tokom koncerta proizvesti Srba, Dragan i ja- bubnjem, basom i gitarom, simbolički će biti naklon svima koji su posustali“ poručuje Đule.

Heroj pobede Crvene Zvezde nad Real Madridom u Evroligi, Dejan Davidovac kaže za „Novu“ da su njegove finte spore ali rade.

BONUS VIDEO: Survivor Tizer 2022.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar