U novinama "Nova" u utorak pročitajte ko lobira u ime Srbije i koliko to plaćamo u tekstu "Američkim lobistima skoro dva miliona dolara iz Srbije". Na listi kontakata lobistiočke firme "Jorktaun solušns" su i Ričard Grenel, nekadašnji izasalnik predsednika Donalda Trampa za Srbiju i Kosovo, kao i Metju Palmer bivši specijalni predstavnik za Balkan.

Šta se krije iza promena Zakona o speroprijaciji čitajte u testu „Vučićeva vlast hoće da svoje interese proglasi za državne“. Država će imati zakonski osnov za oduzimanje imovine uz naknadu uz praktično svaki mogući projekat, poput projekta Jadar kojim rukovodi „Rio Tinto“.

Humanost u Srbiji uglavnom funkcioniše van sistema pa su oboleloj deci uglavnom pomagali građani SMS porukama i donacijama. Koliko su u tome uspeli čitajte u tekstu „Građani sakupili oko 20 miliona evra za lečenje dece“.

Nova je istraživala i gde mogu da putuju oni koji su primili kinesku vakcinu protiv kovida, nakon odluke Evropske unije da prizna kovid sertifikate izdate u Srbiji.

Dragan Stojković Piksi je legendarni igrač, a nakon pobede Srbije nad Portugalom i i kvalifikovanja za Svetsko fudbalsko prvenstvo u Kataru postaje i vrhunski trener. Više u tekstu „Piksi vratio fudbal u Srbiju“.

BONUS VIDEO: In Memoriam – Slaviša Lekić

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare