Foto:Sanja Petrov/Nova.rs

Jako nevreme pogodilo je Vranje danas između 13:30 i 14:30 časova, Vranjska rekla se izlila iz korita u donjem delu grada, a zbog bujica i akumuliranja vode na ulicama nastao je saobraćajni kolaps.

Kretanje je bilo otežano i u samom centru grada, ceo kružni tok kod Vodovoda je bio poplavljen, a u Karađorđevoj ulici je oboreno stablo.

 

Nije bilo povređenih, a još uvek nema informacija o materijalnoj šteti.

Velika količina vode bila je akumulirana i u nedavno asfaltiranoj ulici Bore Stankovića, dok su pojedine ulice u naselju Donje Vranje bile pod vodom više od sat vremena.

Na snazi je žuti meteo-alarm. To znači da može da padne više od 10 litara kiše po kvadratnom metru u periodu do tri sata, piše RTS.

Kako je Nova.rs već pisala, meteorolozi su najavili da će danas duvati slab i umeren vetar, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura biće od deset do 17, najviša od 24 do 28 stepeni.

U Beogradu će danas biti promenljivo oblačno i toplo vreme, povremeno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, uz slab i umeren vetar. Jutarnja temperatura biće oko 17, najviša oko 26 stepeni.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar