Foto: Instagram/192_rs

Čitaoci i gledaoci N1 tokom čitavog popodneva i večeri javljaju se sa auto-puteva južno od Beograda sa informacijama o saobraćajnom kolapsu.

U mnoštvu ogorčenih građana, koji su se u ponedeljak popodne zaglavili na autoputevima, je i čitateljka koja je napisala da je u 15.30 autobusom krenula iz Prokuplja, a u 21.23, skoro punih šest sati kasnije i dalje je bila na auto-putu i to kod petlje Velika Plana.

Kako je napisala, sve tri kolone na auto-putu stoje i ništa se ne dešava, prenosi N1.

„Po redu vožnje autobus je trebao da stigne u 19.25. Još uvek nemamo predstavu kada ćemo stići jer se uopšte ne krećemo“, napisala je čitateljka.

Jedan čitalac je napisao da je od Niša do Beograda putovao tačno šest sati, a da su mu vozači veći utisak od saobraćajnog kolapsa.

„Bez ikakvog pardona i kulture, samo gledaju u gužvi da brzo prođu, da te iseku, da idu zaustavnom, da prate kola Hitne pomoći kojem su se svi pomerili i slično… Jad i čemer u šta smo se pretvorili. I to što skuplji i zatamljeniji auto, veća bahatost“, napisao je ovaj čitalac.

View this post on Instagram

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Za razliku od njega koji je imao sreće da stigne do Beograda, drugi čitalac koji je takođe krenuo iz Niša ni posle pet i po sati nije stigao dalje od Velike Plane. On navodi za N1 da su radovi i kod Pojata.

„Da je normalno neko bi odgovarao za ovakvu organizaciju radova. Po tri trake zarvorene na maloj udaljenosti“, ogorčen je ovaj sugrađanin.

Podsećanja radi, na auto-putu kod Velike Plane u pravcu Beograda, tokom popodneva se formirala kolona duga 10 kilometara.

Do velikog zastoja došlo je i na prometnoj deonici autoputa „Miloš Veliki“ iz smera od Čačka ka Beogradu. Reporterka N1 je zabeležila na video snimku ogromnu kolonu kod Gornjeg Milanovca.

***

BONUS VIDEO – Kako Srbi na Kosovu obeležavaju Uskrs

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare